Cautare

2180 de rezultate pentru "accident la brasov" (3.01 secunde)
Sfaturi pentru hipertensivi, la -20, -25 de grade Celsius (Autoare: ... De aceea, am batut la usa cabinetului doamnei profesor doctor Doina Dimulescu, cardiolog, dar si managerul Spitalului de Urgenta Universitar Elias, pentru a ne da cateva sfaturi care sa-i ajute pe hipertensivi sa depaseasca gerul fara complicatii.
Importanța diagnosticarii si tratarii acestei patologii rezida in preventia complicatiilor severe ce deriva din aceasta boala (accident vascular cerebral, infarct miocardic, insuficienta cardiaca, aritmii etc).
Accident feroviar grav in Barcelona. Zeci de oameni au fost raniti, dupa ce un tren nu a reusit sa opreasca la timp, intrand cu viteza in tampoanele de la capatul liniei, relateaza BBC News. Accidentul a avut loc in statia Francia, la o ora de varf.
6 ani fara George Naghi la Aldis!
Printre simptomele aparute dupa un accident cerebral sunt:
Aceasta s-a simtit rau inainte cu doua zile de a muri, pe scena unde i se acorda un trofeu, la Gala Femei de Succes 2017.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
4 persoane au fost ranite grav intr-un accident de tren produs in orasul spaniol Alcala de Henares, langa Madrid, au anuntat serviciile de urgenta, relateaza dpa.
Se poate administra preventiv persoanelor cu risc crescut de accident vascular (sindrom metabolic, diabet si hipertensiune, etc) sau celor care au suferit deja un astfel de accident si sunt supuse unor perioade de stres/suprasolicitare, dupa o efectuare a unor analize de laborator care indicaa prezenta simultana inflamatiei (CRP, fibrinogen, etc) si/sau metabolism lipidic suboptimal (LDL, trigliceride, etc).
La fiecare 4 minute, o persoana este victima a acestei boli. ... Profesorul Yves Samson, seful unitatii de urgente cerebrovasculare de la Spitalul Pitie-Salpetriere Paris, unul dintre cele mai moderne centre de acest gen din lume, prezinta in cotidianul Le Figaro sase informatii esentiale despre accidentul vascular cerebral.
Doamna Camelia Radulescu este medic urolog, profesor la catedra de urologie a Institutului Clinic de Urologie. Tanara specialista ne-a povestit despre tratamentul contemporan al impotentei la Institutul Clinic de Urologie.
Copila de 12 ani care a murit la Zalau, dupa ce a cazut dintr-un microbuz, a fost pusa in pericol din prima secunda. ... Mai mult decat atat, usa din spate a vehiculului nu era asigurata, iar cei din interior aveau acces, in mod gresit, la sistemul ei de blocare.
Este de asemenea folosita pentru evaluarea efectelor sistemice ale multor boli metabolice si in salile de operatie pentru monitorizarea activitatii cerebrale la pacientii anesteziati. ... De pe scalp biocurentii sunt captati cu electrozi conectati la aparatul EEG, unde sunt amplificati de sute de mii de ori.
Un accident mortal s-a petrecut, joi, in jurul orei 18.00, pe Bulevardul Magheru, din Capitala. In urma accidentului, doua persoane au murit, iar alte doua au fost grav ranite.
Sase persoane au fost ranite usor intr-un accident care a avut loc joi, in jurul orei 14.00, pe DN6, la iesirea din Timisoara spre Biled, in care au fost implicate un microbuz si un tractor, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul IGPR.
Lovita de un Opel, tanara s-a ales cu leziuni minore si l-a rugat pe sofer sa o duca la o prietena. Ulterior, din cauza durerilor puternice, victima a mers la politie.
Circulatia a fost intrerupta duminica in Pasajul Unirii din Capitala timp de aproape o ora, in urma unui accident rutier.
Un deputat PDL a fost implicat intr-un accident rutier, la Orastie. ... Victima e acum internata la spital. ... Deputatul Iosif Blaga a lovit femeia, care a cazut si s-a lovit la cap.
La data de 15 octombrie 2010, in jurul orei 12.00, L. ... Din accident a rezultat avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a lui V. Concordia de 79 de ani din Bucuresti, pasagera in autobuz, care a ramas internata la spital.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeazaa ca in aceasta dimineata, in jurul orei 11.00, un grav accident rutier a avut loc pe DN2, la kilometrul 129+400 de metri, in zona localitatii buzoiene Zarnesti.
google-analytics.com